Kjøp- og levereringsvilkår


Vi er et svensk selskap underlagt svensk lov og pakkene er sendt fra Sverige.

GlamMom.no tilbyr sine tjenester til deg på følgende vilkår. Hvis du besøker eller handler på GlamMom.no, godtar du disse vilkårene. Vennligst les dem nøye. Ved å gå inn på GlamMom.no, aksepterer brukerne å forholde seg til lover og regler og overholde vilkårene fastsatt nedenfor. Er det noe du lurer på angående våre vilkår, er det bare å henvende seg til oss. Send e-post til: kontakt@glammom.se

Når du handler GlamMom.se/GlamMom.no rapportert deg automatisk på vårt nyhetsbrev. Du kan enkelt fjerne deg fra vår mailingliste ved å klikke her.

Priser

Prisene inkluderer mva, som p.t. er 25 %, men alle norske kunder handle tax-free. Mva trekkes vekk når kjøpet er gjennomført. Vær oppmerksom på at pakkene er sendt fra Sverige, mva och toll legges til prisen. Ved å bruke denne tollkalkulatoren får du en utregning på hvor mye det kan koste i toll og merverdiavgift å importere varen til Norge. 


Betalingsalternativer
- Klarna Checkout
Klarna Checkout gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett. Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt og du kan velge den betalingsmetoden som passer deg best. En finesse med Klarna Checkout er at vi skiller på kjøp og betaling. Først bekrefter du ditt kjøp og deretter velger du hvordan du vil betale. Enten velger du Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller bankoverføring. Alt like sikkert. Om du vil kan du knytte en PIN-kode til Klarna Checkout. Ved å gi eller etterspørre informasjon i Klarna Checkout, godtar du våre vilkår for bruk og vår bruk av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.

Ved å bruke Klarna Checkout, samtykker du i Klarna AB:s (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm), "Klarna", forhold som beskrevet nedenfor, inkludert eventuelle vedlegg eller annet materiale som det henvises til ("Vilkårene"). Fra og med at du gir eller ber om informasjon begynner du å bruke Klarna Checkout. Derigjennom samtykker du også i vår bruk av dine personopplysninger, inkludert muligheten for å overføre opplysningene til tredjepart eller for behandling utenfor EU / EØS. For å kunne bruke Klarna Checkout, må du være minst 15 år.

For trygt å kunne identifisere deg og hindre uautorisert bruk eller misbruk av Klarna Checkout, og for å oppfylle kravene i henhold til god kredittformidling må Klarna verifisere din identitet. Klarna innhenter ytterligere informasjon som fødselsnummer, navn og adresse, valg av kredittalternativer, samt kredittinformasjon fra ulike leverandører. Klarna benytter også den informasjonen som du kan ha liggende fra tidligere kjøp, offentlig tilgjengelig informasjon og informasjon på internett om hvordan du har oppfylt våre betalingsbetingelser, for å foreta en risikovurdering. Klarna Checkout justerer automatisk risikovurderingen, og dermed også utformingen av tjenesten, hver gang du bruker tjenesten, og du trenger ikke å oppgi mer informasjon enn nødvendig. I noen tilfeller vises din tidligere angitte og av Klarna godkjente adresse så snart du har oppgitt din e-postadresse og postnummer. Den godkjente adresse får kun anvendelse for å forhåndsutfylle adresseopplysningene i direkte forbindelse med ditt kjøp. Du kan enkelt unngå at den godkjente adresse forhåndsutfylles ved å velge å bruke en PIN-kode. Ved å fullføre kjøpet, bekrefter du din identitet og riktig leveringsadresse.

Klarna Checkout viser de betalingsmåter som kan tilbys til deg. Gjeldende betalingsalternativer som i dag kan tilbys av Klarna Checkout er faktura, kontokreditt eller kredittkort. Faktura ligger som standard betalingsmåte der det er mulig. Ved betaling med faktura gjelder Klarnas til enhver tid gjeldende fakturavilkår: 14 dagers kreditt. Ved for sen betaling purregebyr i henhold til inkassoforskriftens satser samt den til enhver tid gjeldende forsinkelsesrente. Det koster ingenting å bruke Klarna Checkout. Eventuelle skatter og/eller gebyrer kan tilkomme gjennom den valgte betalingsmåte, se nærmere individuelle vilkår for betaling for varen du velger. Klarna kan til enhver tid legge til eller fjerne en eller flere betalingsmåter av de som tilbys i Klarna Checkout.

När du sluttfører et kjøp via Klarna Checkout inngår du og Klarna en avtale der Klarna bl.a. garanterer at du ikke behøver å betale dersom du ikke får dine varer. Klarna erstatter samtidig butikken for det du har handlet og overtar dermed retten til å få betalt. Uansett hvilket betalingsalternativ du velger, så går din betaling til å regulere Klarnas krav.

Bruk av data som ikke er dine eller som du av andre grunner ikke har rett til å bruke, samt annen bruk av Klarna Checkout som ikke er tiltenkt, vil av Klarna bli ansett som misbruk. All informasjon knyttet til misbruk eller mistanke om misbruk av Klarna Checkout, for eksempel ved å gi feilaktig eller villedende informasjon, lagres og brukes for fremtidige risikovurderinger og for å beskytte de involverte partene. Brukeren blokkeres fra ytterligere mulighet til å bruke Klarna Checkout. Din overholdelse av Vilkårene og individuelle betalingsbetingelser for Klarnas tjenester påvirker også risikovurderingen ved bruk av Klarna Checkout og dermed din mulighet til å gjøre bruk av alle betalingsmåter.

Se Klarnas Privacy Statement for en nærmere beskrivelse av Klarnas behandling av personopplysninger. Ytterligere innformasjon kan også innhentes gjennom å kontakte Klarna på personuppgiftsombud@klarna.com. Ved å bruke Klarna Checkout, godtar du vår bruk av dine personopplysninger på den måten som er beskrevet her, inkludert eventuell overføring til et annet selskap eller land utenfor EU/EØS-området, samt muligheten for å bruke elektronisk kommunikasjon i for eksempel markedsføring.

Link til standardisert europeisk forbrukskredittinformasjon. Lenke till Klarna.no.

Har du spørsmål? Kontakt gjerne Klarna på tlf 21 01 89 91 alle hverdager mellom 08.00 – 17.00

Link til Klarnas Allmenne vilkår. Link til Standardiserte Europeiske opplysninger om forbrukerkreditt.

Leveringstid
Levering skjer normalt mellom 5-12 virkedager (med forbehold om utsolgt produkt). Vi leverer i hele Europa. Bestillinger fra utenfor Sverige sendes med Posten. Vi tar ikke økonomisk ansvar for eventuelle forsinkelser som skyldes transportforetaket. Vi verner om miljøet og sender derfor varene i biologisk nedbrytbare poser.


Frakt
Fraktkostnaden for levering til land innenfor EU er 150 SEK. Kostnaden til land utenfor EU (f.eks. Norge) er 150 SEK (ca 135 NOK --> ca 108 NOK uten MVA). Merk at denne kostnaden kan bli høyere avhengig av hva pakken veier (gjelder samtlige forsendelser både innenfor og utenfor EU). Vi kontakter alltid kunden hvis fraktkostnaden blir høyere enn ovennevnte beløp, før vi sender pakken. Alle pakker som sendes utenfor Sverige, sendes som rekommandert brev.


Bytte, angrerett & retur
Hos GlamMom.no har du har full bytte-, angre- og returrett hele 30 dager etter at du har mottatt produktet. Betingelsen er naturligvis at du ikke har brukt produktet, og det skal være uskadet og ha alle etiketter i behold. Alle våre truser/badeklær er plombert, så disse kan byttes/returneres så lenge plomberingen er ubrutt.


Ved bytte/retur: Franker og send varen til oss. Ved bytte sender vi deg din nye vare så snart vi har fått inn pakken din. Alle bytte varer sendes gratis, uansett hvor mange ganger du endrer. Imidlertid er det deg som kunde som er ansvarlig for returkostnaden til oss.

Pakken sender du til:

Yummy Mummy Sverige AB
Björndalsvägen 39
135 69 Tyresö
Sverige
 

Mark pakken med RETUR och send den med frimerker eller som rekommandert. VIKTIG - ikke sende tilbake pakken med Bring, men med Posten. Vi tar Ikke emot pakken som sendes tilbake til Bring, da dette resulterer i en kostnad for oss. Vennligst ikke oppgi noe beløp på tolldeklarasjonen, for å unngå misforståelser om at pakken er en retur.

Bruk den vedlagte returseddelen og beskriv ditt ærend. Ikke glem å fylle ut ordrenummer. Hvis du har betalt med kredittkort, refunderes beløpet til det kortet som er brukt ved kjøpet. Har du betalt via Klarna, justerer vi din faktura/saldo etter at vi har fått tilbake varen. Merk at du som kunde er ansvarlig for leveringen av retur-/byttepakken til oss. Kommer pakken bort på veien, er du som kunde økonomisk ansvarlig. Ved høy verdi på innholdet anbefaler vi derfor at du sender pakken rekommandert.


Reklamasjoner, skader og uavhentede pakker
Alle varer kontrolleres av oss før de sendes i vei, men hvis varen likevel er defekt eller ikke stemmer med antall, skjer returen på vår bekostning. Det er viktig for oss at du som kunde er fornøyd, så ikke nøl med å kontakte oss, enten via e-post på kontakt@glammom.se. Er det en transportskade, skal det meldes til det postkontoret som har utlevert pakken. Ved uavhentede pakker forbeholder vi oss retten til å debitere kunden 200 SEK uansett kjøpesum for å dekke våre administrasjonskostnader, frakt og returfrakt.


Personopplysningsloven
Dine personopplysninger behandles i samsvar med gjellende bestemmelser i den svenske personopplysningsloven (PUL, personuppgiftslagen).

Produkter
Kundeområde
   

Produsert av:  Wikinggruppen