VÅR STORY                                             

            

Glam Mom ble grunnlagt i 2011 av Vanja Wikström og Malin Blomstedt. Vi har begge jobbet i de største fagbutikkene for graviditets- og ammeklær og -produkter i Sverige. I løpet av våre år i disse butikkene har vi prøvd ut og solgt tusenvis av amme-BHer direkte til kunder, men nesten like mange ganger som vi har hjulpet en kunde med å finne riktig BH, har vi fått høre et oppgitt «Så triste de er. Finnes det ingen finere modeller eller farger?» Og vi er enige!

Med tanke på at undertøysavdelingene i de fleste kleskjeder ser ut som godtebutikker der man møtes av et hav av farger og modeller, stilte vi derfor spørsmålet: «Hvis det nå finnes masser av vanlige BHer som er kjempefine, hvorfor finnes det da så få fine amme-BHer?». Er det slik at kvinner som ammer, automatisk begynner å mislike farger og attraktiv design, eller er det kanskje slik at det er fullstendig umulig å lage en fin amme-BH som også er funksjonell?

Svaret på disse spørsmålene er naturligvis «Nei!», så vi bestemte oss for å gjøre noe med saken og skapte GlamMom.se. Hos oss skal du alltid kunne finne amme-BHer som er like fine som funksjonelle – enten du vil ha en enkel BH i sort eller hvitt, eller noe mer fargerikt. (Og uansett om du har størrelse 75K, 65I eller 90B.)

Vi har Skandinavias største utvalg av stilige amningsbhar, tilfeller kan brukes både under graviditet og amming - og selvfølgelig etterpå. Vårt mål er at du som gravid eller ny mor kan fortsette å være deg selv på klädesfronten, ved å finne klær og undertøy som vil gjøre at du føler deg like vakker som du fortjener. Og vi vil at det du klikket hjem fra Glam Mom må ha et langt liv i garderoben din!

Siden januar 2017 ledes GlamMom av Viktoria Gustafson, som har jobbet i selskapet siden 2012, og Johan Hegestedt.

 

Produkter
Kundeområde
   

Produsert av:  Wikinggruppen