Vi er et svensk selskap underlagt svensk lov og pakkene er sendt fra Sverige.

NORGE

Levering till Norge skjer normalt mellom 5-12 virkedager (med forbehold om utsolgt produkt). Vær oppmerksom på at leveringstiden kan være lengre i løpet av kampanjer, samt ferier og feiringer. Vær oppmerksom på at pakkene er sendt fra Sverige, MVA och toll legges til prisen for bestillinger over 350 NOK (inklusive frakt). For bestillinger under 350 NOK (inklusive frakt) tillkommer ingen MVA eller toll. Ved å bruke denne tollkalkulatoren får du en utregning på hvor mye det kan koste i toll og merverdiavgift å importere varen til Norge. 

Fraktkostnaden er 150 SEK vilket är ca 108 NOK (eksklusive mva). Vær oppmerksom på at du som kund er ansvarlig for frakt selv om du velger å returnere hele bestillingen. Alle pakker som sendes utenfor Sverige, sendes som rekommandert brev.

 

REKLAMASJONER, SKADER OG UAVHENTEDE PAKKER

Alle varer kontrolleres av oss før de sendes i vei, men hvis varen likevel er defekt eller ikke stemmer med antall, skjer returen på vår bekostning. Det er viktig for oss at du som kunde er fornøyd, så ikke nøl med å kontakte oss via email: kontakt@glammom.se

Er det en transportskade, skal det meldes til det postkontoret som har utlevert pakken.

Ved uavhentede pakker forbeholder vi oss retten til å debitere kunden 200 SEK uansett kjøpesum for å dekke våre administrasjonskostnader, frakt og returfrakt.

 

EUROPA

Vi leverer til hele Europa. Leveringstiden er 5-12 arbeidsdager. Frakt kostnadene i Europa er 150 SEK. Alle pakker som sendes utenfor Sveriges sendes som rekommandert post.

Vi tar ikke økonomisk ansvar for eventuelle forsinkelser som skyldes transportforetaket.

Produkter
Kundeområde
   

Produsert av:  Wikinggruppen